Verkoopmedewerker Bakkerswinkel2021-08-18T11:06:50+00:00

Verkoopmedewerker

Wij versterken het team voor onze winkels in Eindhoven, Breda en nieuw te openen winkel in Haarlem en Utrecht. Bakkertje Bol winkels vind je op dit moment in Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Breda. Dit zijn winkels hartje stad. We bereiden belegde broodjes, bakken mini appeltaartjes en zorgen voor heerlijke cappuccino’s. Om in de winkel te nuttigen, voor thuis of lekker uit het vuistje voor onderweg.

Wat verwachten wij?

Als verkoopmedewerker haal je energie uit het bereiden, bakken en presenteren van al dat lekkers . Dat doe je in de winkel waarbij je meteen contact kunt maken met onze klanten, je bent dan ook gastvrij en servicegericht. Je zorgt ervoor dat iedereen snel, goed en met een glimlach wordt geholpen.

Wat mag jij verwachten?

Je wordt onderdeel van de Bakkertje Bol familie. En gaat samen met jouw collega’s aan de slag in deze groeiende dynamische formule. Het salaris is marktconform. En je hebt de mogelijkheid om door te groeien binnen de Bakkertje Bol organisatie. Is deze functie echt iets voor jou? Stuur dan een email naar info@bakkertjebol.nl en geef daarbij even aan in welke stad je wil werken.

Profiel:

  • Je bent 20 jaar of ouder;
  • Je bent vanaf 20 uur per week flexibel inzetbaar;
  • Je vindt het leuk om het gasten naar de zin te maken
  • Je hebt een pro-actieve houding