Verantwoordelijke bij Bakkertje Bol2020-07-27T07:14:45+00:00

Verantwoordelijke bij Bakkertje Bol

Als verantwoordelijke werk je met jou collega’s aan een optimaal lopende vestiging. Dat begint met de inzet van het team. Je verzorgt de dagplanning en de opstart. Gedurende de dag stuur je bij waar nodig.

Je steekt graag je handen uit de mouwen: helpt graag je klanten, het bakken van alle producten en de voorbereiden treffen voor de lunch. Ook het verwerken van binnenkomende leveringen, het regelen van de bestellingen, de dagelijkse administratie, het kassaproces of het uitdragen van marketing acties. Je vormt een hecht team met de verantwoordelijke van de andere vestiging in Eindhoven. Samen bekijken jullie de dagcijfers en je denkt mee over de vraag hoe jullie nóg betere prestaties kunnen leveren, bijvoorbeeld marketing acties en presentaties op de winkelvloer. Je motiveert en enthousiasmeert het team. Voor klanten en collega’s ben je een betrouwbaar aanspreekpunt.

Jouw profiel

Je hebt een praktische instelling en je gaat verantwoordelijkheden niet uit de weg. Mensen weten altijd wat ze aan jou hebben. Je werkt mee op de winkelvloer, waarbij je gastgerichtheid en efficiëntie erg belangrijk vindt. Je kunt zaken goed overbrengen op anderen en je neemt graag de voortrekkersrol op je. Gastgericht zijn betekent voor jou nét die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze klanten met een glimlach de winkel verlaten.

Wij bieden

Als verantwoordelijke heb je een baan die nooit saai is in een retail-omgeving waar geen dag hetzelfde is. Je krijgt een verantwoordelijke rol binnen een groeiende en succesvolle organisatie, met veel ruimte voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het salaris is marktconform.
Ben jij degene die wij zoeken?

Mail dan je cv naar info@bakkertjebol.nl

De baan:

  • Je bent de meewerkend voorman of – vrouw
  • Je hebt affiniteit met food en mogelijk horeca
  • Je bent uitermate gastgerichtheid
  • Je coördineert het werk van het team
  • Je zorgt voor een optimale presentatie van onze producten
  • Je zorgt voor een ambachtelijke, vers beleving in de winkel
  • Je houdt de prestaties van jouw filiaal goed in de gaten